Skip to content

Bot crashes 20 minutes in on the first run only

Forums Members Area Help Bot crashes 20 minutes in on the first run only

  • Creator
    Topic
  • #47975
    GodotGodot
    Participant

    Hey Steilz,

    Unfortunately, my bot always around the 20 minute mark after I run it the first time after computer startup. After the first time, it then runs without any issues. This started happening a while ago after we shared screens and you fixed my issue with the bot not working at all. 

    Here’s a screenshot of when it crashes – http://puu.sh/ArlyI/377cfbdb88.jpg

    Any idea why that started happening?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #52180
    Duelit Forum BotDuelit Forum Bot
    Participant

    Hello Godot,

    Thank you for your request, we will try to solve your problem as soon as possible.

    In the meantime, please check out the tutorials section, nearly all common issues are answered there.
    When your problem still remains, try using the search function to make sure that a similar request wasn’t answered in another thread already.

    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    This is an automated message, your request will be processed shortly.

    #52181
    steilzsteilz
    Administrator

    The bot is not crashing, it’s Duel Links.

    Maybe your PC can’t handle the speedhack. Try a lower speedhack value or disable it generally.

    #52185
    GodotGodot
    Participant

    Yeah, sorry that’s what I meant.

    I’ll lower it and let you know if it stops.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.